nie mogę tylko obejść faktu
jest dla ciebie nadzieja, ja już tak ze 3 lata KAŻDY fakt na ppk mogę obejść
znalazłeś sobie fanboja gotowego za tobą pójść w ogień dla twojego skinienia
nie śledze tych ich tam memesów z irca, ale wydaje mi się że to o sashhu będącym klonem B to już przebrzmiało parę miesięcy temu? a może mylę się jak człowiek w piosence NAS...
saszq, którego znałem jeszcze z SS-NG jako bardzo sensible człowieka, z własną opinią i oryginalnym tokiem myślenia.
ale on ma własną opinię i własny tok myślenia - nie wiem skąd ten pogląd w ogóle - oprócz tego że Wojtek wygląda trochę jak Łukasz 5 lat wczesniej (róznice: sashh ma więcej dziur w twarzy, ale za to czystsze włosy) - innych podobieństw nie widzę.
A przecież jesteśmy tutaj wszyscy razem smutnymi frajerami wydymanymi przez los, którzy nie mają nic innego do roboty jak tylko mruknąć w siebie od czasu do czasu jakimś krótkim i nieśmiesznym tekstem
ja się tu dobrze bawię, tylko dlatego zaglądam. a swój los sobie chwalę ^_^ więc tu spieeeeeeeerdalać proszę z takimi odjebkami że to nerdkupa.
więc nie rozumiem tej hierarchii społecznej tutaj.
hierarchia jest taka że 'dziadów' żenują 'młodzi', a ci młodzi chcieliby być dziadami. innej nie widzę. to że te same osoby są modami w czymśtam, jakichś dekaemach czy tam innych activities żenujących - to tylko oznaka tego że im się chce, a nie jakiejś tam hierarchii. chyba. bo jak jest tajna struktura, to nikt mi nic nie mówi

(((((
Durba jako jakiegoś ringleadera jeszcze byłbym w stanie zaakceptować, bo jego posty ociekają quality zawsze
ta część twojej wypowiedzi jest konkretnie w pytę, zgadzam się! z jednym wyjątkiem - ringleading to nie dla mnie, ani nie mam ambicji, ani zdolności. ani kurwa nie ma po co!