Zostanie po staremu - będziemy się tu kisić, czy to będzie invision czy coś nowego.
Powiem szczerze, że jak dla mnie to całkiem dobrze. Forum ma specyficzny klimat do którego zdążyłem się przyzwyczaić i który zdążyłem polubić.
Oczywiście kiedyś też było fajnie, osobiście wydaje mi się, że lepiej niż teraz, jednak obecny stan również ma swoje uroki.
Przyzwyczaiłem się do was, do dość luźnych i zdystansowanych form wypowiedzi (kto nie posiada choć odrobiny dystansu do siebie i do tego o czym pisze, nie odnajdzie się tu raczej), które choć w większości mogą wydawać się bełkotem, to jednak gdy trzeba nabierają poważnych i rozsądnych kształtów.
Inaczej mówiąc, jak dla mnie forma trupa-forum z obecnym przekrojem dość specyficznych buców na nim się wypowiadających, sama w sobie jest wcale nie najgorsza, a wręcz ciekawa.
Czyli ogólnie jest dobrze. A czy mogłoby być lepiej?
Może... Podobno zawsze może być lepiej.
Kto wie może kilku nowych ludzi wniosłoby tu jakiś powiew świeżości?
Może. Ja tam wcale nie pragnę tego sprawdzać. Ale jeżeli ktoś by usilnie chciał to nie mam nic przeciwko.
Róbcie se co tam chcecie, strony o starych pismach, ziny, komercyjne czasopisma, czy chuj wie jakie jeszcze cuda na kiju. Jeżeli macie czas i uważacie, że warto.
Co będzie co będzie. Nie jest źle, a może być lepiej.
A jak będzie gorzej? To hói!!1