Temat jest dosyc ciekawy, ale trzymajmy poziom - nie ma co nikogo na siłe przekonywać. Ma to być dobra dyskusja i tyle.
A wracając do tematu
cały czas w tym kraju jest przekonanie że jesli dziewczyna miała wiecej niz jedego faceta to jest kurwą.
Zacznijmy od tego, że ku*a to prostytutka - kobieta, która uprawia seks za pieniądze - nie mylmy pojęć.
Z drugiej strony, jeżeli dziewczyna zrobiła to z tobą, nie oznacza to od razu, że puszcza się na lewo i prawo - kto powiedział, że kobieta nie może miec takich samych uprawnień co do przyjemności, jaką niewątpliwie jest seks, tak jak my?
Jeżeli faktycznie śpi z kim popadnie to już można snuc przypuszczenia, iż jest to kobieta pokroju takiego o jakim jest tu dyskusja. Natomiast jeżeli to był impuls, i zrobiła to mając chwilę zapomnienia, a nie zdarza jej się to zbyt często, to w czym problem? A jeśli taka przygoda skończy sie miłością? - Ludzie poznają się w rózny sposób - przygoda' może byc jedną z nich.
A propo juwenaliów - Vic, nie obraź sie, ale chyba za bardzo myślisz tym na dole, a kobiety traktujesz troszeczkę przedmiotowo - to po pierwsze.
Po drugie - jest wiele ludzi, którym zazdroszczę różnych rzeczy, ale co jak co - tego akurat większość forumowiczów Ci nie zazdrości.
Co do jednego się zgodze - młodość ma swoje prawa i trzeba z niej skorzystać - każdy po swojemu i wg. własnego mniemania - dobra zabawa to nie zawsze seks - jest to tylko jedna z przyjemności.
A co do wierności - związek bez niej to nie związek.
A to, że dziewczynamiała pewną ilość partnerów, nie oznacza, że jest 'puszczalska' - skąd wiesz czy to nie były związki? (krótkotrwałe, bo krótkotrwałe, ale były).
A co do koleżanek i towarzystwa z jakim sie zadajemy: nie interesuje mnie życie seksualne wszystkich moich przyjaciół i nie wiem np. czy koleżanki, które lubię i darze zaufaniem sa puszczalskie - zakładam, że wy oceniając pochopnie innych też pewnie nie wiecie.
<OFFTOP>
Uff - ale się nagadałem :.^^: Wujcio Kore musi sie teraz wyspać.