Świetny temacik !
Najgorsza w tych statystykach jest
kwestia porównawcza np. czy wystawiając sobie ocenę za siłę bierzemy pod uwagę nasze otoczenie, czy też ogół ludzi np. dresów i innych.
To prawda, że na forum internetowym przesiadują najczęściej ludzie nieśmiali, mający często utrudnioną zdolnośc komunikacji bezpośredniej. Ja osobiście głupio się czułem zaczynając pisać na forum, ale skoro przestałem klepać w głupie gry, to chciałem sobie jakoś wolny czas wypełnić - i wsumie nie żałuje - dużo tu ciekawych (tak mi sie zdaje :]) ludzi.
Natomiast co do mnie, to na tym forum mogę poćwiczyć swój warsztat literacki, erystykę (sztuka prowadzenia sporów), polemikę itp. Zbyt dużo czasu spędzam a) przy komputerze B) w knajpie albo w plenerze i dlatego pewnie będę miał problem z maturą z historii...
A teraz moje subiektywne statystyki:
Aha - i pamiętajmy, ze obowiązuje opisana wczesniej skala, gdzie 5 to przeciętność. a 10 to ewenement na skalę światową
1 - very bad 2 - bad 3 - weak 4 - fair 5 - average 6 - good 7 - v. good 8 - excellent a 10 - heroic
ST 6 - w sumie to jeśli chodzi o mięśnie nie jestem jakoś zbytnio \"napakowany\", ale pomagam sobie trenowaniem karate, czego nie widac w muskulaturze, ale co zwiększa siłe
PE 6 - zmysły bez problemów, postrzeganie bardzo dobre - czasem nawet za dobre
EN 6 - wytrzymałość fizyczna dość dobra, psychiczna takowoż, chociaż kondycha mi przez petki ostatnio siadła
CHA 8 - nie mam żadnych problemów z kontaktami, znajomościami, komunikacją i agitacją, wręcz przeciwnie
IN 8 - co tam, z tego co widzę, to tego typu forum jest zazwyczaj dla ludzi o wyższej, czasem o dużo wyższej

inteligencji, lubiących dysputy, aluzje i możliwość przemyślenia swojej wypowiedzi
AG 5 - skoro chodzi o gibkość fizyczną to średnio, chociaż kiedyś to wysoko machałem ręcami i nogami.. no ale zaniedbałem treningi
LK 7 - nie chodzi tu o gry liczbowe, ale o ile pamiętam, to zazwyczaj kiedy podejmowałem ryzyko, okazywało się to dla mnie opłacalne. Poczynając od szkolnych przekrętów, a kończąc na niepewnych kalkulacjach.Teraz moje szczęscie zostanie wystawione na prawdziwą próbę. Zdaje mature z historii umiejąc tylko cztery wieki ! Jak nie dostane 5 z pisemnej, to leze na ustnej.. czas pokaże !
P.S. Także ogólnie to jestem za***isty