To ja zaglosuje typowo zyczeniowo - Real Madryt. Uzasadnienie jest chyba zbedne prawda? Jezeli nie to: po pierwsze - krolewscy maja w skladzie najwiecej gwiazd wsrod wszytkich zespolow wystepujacychw LM; po drugie - owe gwiady coraz lepiej sie rozumieja i stanowia bardziej zgrana ekipe niz w poprzedniej edycji tych rozgrywek; po trzecie - z analizy siedmiu ostatnich edycji LM jasno wynika (

), ze zwyciezca musi zostac Real, przeanalizujcie ten oto zapis przedstawiajacy zwyciezcow tych rozgrywek w omawianym okresie (1997 Borussia Dortmund, 1998 Real Madryt, 1999 Manchester United, 2000 Real Madryt, 2001 Bayern Monachium, 2002 Real Madryt, 2003 AC Milan, 2004 ...). Matematyka - rzecz swieta, a wiec prawo serii musi zostac podtrzymane i niech mi nikt nie mowi, ze podane przeze mnie fakty to demagogia

; po czwarte - od wielu lat jestem kibicem Realu i gdy pada pytanie takie jak w tytule tego topicu, to nie moge odpowiedziec w inny sposob, niz wymieniajac nawe druzyny krolewskich; po piate - ................. (w miejsce kropek wstaw wymyslony przez Ciebie powod, dla ktorego to wlasnie Real ma zostac zwyciasca Ligi Mistrzow

)