w proponowanej formie jestem na NIE ,bo brakuje mi tam Chinczykow... ktos moze zapytac a co z tym wszystkim maja wspolnego \'chiniole\'? ano tyle ,ze jezeli ma byc dyskutowana mentalnosc \'japoncow\' oraz muzyka i filmy z tego kregu kulturowego to bez \'chinioli\' bedzie to dosc ograniczona dyskusja.
aha nie chodzi mi tu o dodawanie czegos do nazwy ,ot poprostu zaznaczam o czym nie powinno sie zapominac i jesli czasem wrzuce tam jakis text o tym co u \'chinioli\' slychac ,to zebym nie byl karcony \'ze pomylilem topic\' czy \'ze tu tylko to co japonskie\'.
oczywiscie i tak chetnie wezme udzial w tym hhmm \'projekcie\' :wink:
wyrazy, ktore wystepuja w tytule (

) sa tylko glownymi watkami a Chiny... czemu nie? W koncu te cywilizacje maja ze soba bardzo duzo wspolnego. Uwazam, ze nie ma problemu. Chcialam tez zwrocic uwage na jedno zdanie, zawarte w mojej pierwszej wypowiedzi: \"Sugestie mile widziane\" (czy jakos tak ^^\')
Co do moderowania, to jak najbardziej powinno sie zrobic glosowanie, ale to jak grupa bedzie juz \"gotowa\" (czyli niedlugo

)Osobiscie uwazam, ze modkow powinno byc 3 (z tego powodu, ze jak kogos nie ma to zawsze zostanie 2 na posterunku).
Nie jestem przekonany co do sensu zakladania takiej grupy. Hmm dlaczego nie? bo i tak wydaje mi sie ze nie da sie tego rozkrecic, musze przyznac ze do tego trzeba naprawde zapalencow a takowych (no moze jeden czy dwoch) jest za malo. Z reszta dalem glos na nie ale jak takowa grupa powstanie nie bede stronil od dyskusji:) oti! joti! jo!
heh.... nie kumam, nie chcesz ale jak bedzie to bedziesz pisal...zastanow sie nad konsekwencja wypowiedzi...albo jej brakiem ^^\'
Co do tematów... ja sama mam mnustwo pomyslow. Sadze ze jestem zapalencem (przynajmniej w jakims stopniu^^\') a jestem pewna, ze wielu z was tez cos da od siebie, uwazam, ze skoro istnieja fora poswiecone tylko ttej tematyce to nie mamy co sie przejmowac - na pewno znajda sie i ludzie i tematy. Optymistyczne podejscie to podstawa;p
Chcialam jeszcze nadmienic, ze tematyka taka nie jest zupelnie oderwana od komputerowej, wiec bysmy sie nawet za bardzo nie wybijali z reszty